Unger Stingray Indendørs kit 330


Kontakt os for et godt tilbud

Varenummer: SRKT3
Få tilbage på lagerBeskrivelse

Unger Stingray indendørs kit til glasrengøring - 330 cm

Med Unger Stingray får du et innovativt, hurtigt og smart kit til indendørs glasrengøring! Med Unger stingray kan kan du med den nye microfiber tri-pad rengøre vinduer, spejle, internt glas og rammer i een kontinuerlig rengøringsproces! Designet på Unger Stingray sikrer at du altid påfører rengøringsmidler på rette sted, hindrer overforbrug af rengøringsmiddel, forhindrer dryp og striber!

Det unikke trekantede design på hovedet, gør det nemt at rengøre i hjørner og kanter! Unger stingray er ligeledes perfekt til arealer, som normalt kan være svært at nå, som for eksempel højt placerede vinduer, vinduer bag ved møbler, montrer og lignende! Unger Stingray kan nemt forlænges med med et ekstra skaft, så du med Unger Stingray kan rengøre vinduer i helt op til 4 meters højde! Du klikker blot et ekstra skaft på!

Unger Stingray indendørskit er nemt at betjene, er ergonomisk og sikker i drift. Med Unger Stingray opnår du optil 25% tidsbesparelse i forhold til traditionel rengøring med klud, og Unger Stingray sparer dig op til 39% på rengøringsmiddel! Der sætter Unger Stingray helt i front, som et af de mest effektive værktøjer til indendørs glasrengøring!

Unger Stingray er batteridrevet, klik blot på knappen og pumpen aktiveres! Simpelt og nemt. Glasrengøringsmidlet kommer i praktiske små poser med 150 ml. glasrens, som nemt udskiftes! Se nedenstående video eller hent produktblad for mere information! Ønsker du demonstration af Unger Stingray Indendørs kit, kan vi kontaktes på 5628 3278.

Unger Stingray Indendørs kit fås i 3 varianter; håndholdt, 1 meter sæt og 3,3 meter sæt

Kittet indeholder følgende:

1 stk. Unger Stingray Håndholdt spray hoved
1 stk. Unger Stingray Easy-Click Skaft 63 cm
2 stk. Unger Stingray Easy-Click skaft 124 cm
1 stk. Unger Stingray Glasrens 150 ml. 
1 stk. Unger Tri-Pad microfibermoppe 
2 stk. AA-Batterier

Relaterede varer

Varenummer: SRKT2
1.109,00 DKK (ekskl. moms)
Detaljer
Varenummer: SRL01
14,75 DKK (ekskl. moms)
Detaljer
Varenummer: SRPD1
74,50 DKK (ekskl. moms)
Detaljer

Det siger kunderne om Axson