Kärcher hedvandsrenser HDS 5/15 UX


Tilbud: 11.995,00 DKK


Pris: 19.595,00 DKK
(ekskl. moms)

Varenummer: KA1064044
Få tilbage på lager


Produktblad

Se produktblad


Beskrivelse

Kärcher hedvandsrenser HDS 5/15 UX

Kärcher hedvandsrenser HDS 5/15 UX er en super begyndermodel, til konkurrencedygtig pris. Innovativt, opretstående design sikrer god manøvredygtighed og ergonomisk håndtering. Meget brugervenlig takket være enknapsbetjening og indbygget slange- og tilbehørsholder!

Den primære fordel ved den nye opretstående serie af hedvandsrensere er det horisontale maskinkoncept. Det sikrer lav vægt, kompakte mål og gør det nemt at læsse og transportere maskinen. Den kan også fint transporteres liggende i en stationcar. Takket være den kompakte størrelse optager disse maskiner et minimum at plads under opbevaring. Store hjul og ergonomisk udformet trække-/skubbehåndtag sikrer fremragende manøvredygtighed og mobilitet, selv på vanskelige overflader.

Den trecylindrede, aksiale højtrykspumpe er udstyret med hærdede stempler af rustfrit stål og et cylinderhoved af messing. En trykafbryder slukker automatisk for maskinen, når pistolen ikke er i brug. Dermed mindskes belastningen på komponenterne, og levetiden forlænges. Højtrykspumpe, brænderventilator og oliepumpe drives af en elektrisk motor og kombineres til en fremdriftsenhed. Dette princip sikrer ikke blot en meget kompakt enhed og stor ydelse, men gør også disse enheder særdeles driftssikre. Kendetegnende for Kärchers gennemprøvede kedelteknologi er den høje ydelse og det minimale pladsbehov samt overholdelse af alle lovmæssige emissionsgrænser. Enkeltfase-enhed med luftkølet elektrisk motor. Trecylindret aksialpumpe med hærdede rustfri stålstempler. Kemikalier tilsættes ved lavt tryk.

Funktioner og fordele: Indbygget slangetromle Behagelig og sikker opbevaring af trykslange Sikrer ergonomisk drift, Kortere indstillingstider. Let transport henover dørtærskler og trapper; Store hjul til ikke-asfalterede overflader. Vandfinfilter beskytter effektivt højtrykspumper mod forurening. Nem at fjerne ude fra.

Kompakt design Pladsbesparende opbevaring og transport Spildsikker pumpe og brændstoftank til liggende transport Perfekt til små køretøjer!

Tekniske data

Strømtilslutning Ph/V/Hz 1 / 230 / 50
Pumpemængde l/h 450
Tryk bar/MPa 110 / 11
Max. temperatur °C Max. 80
Tilsluttet effekt (kW) 2,2
Olieforbrug (kg/h) 2,4
Brændstoftank (l) 6,5
Vægt (kg) 70
Mål (L x B x H) (mm) 620 x 620 x 1160
Rengøringsmiddelbeholder -

Standard tilbehør

Pistolhåndtag
Forlænget højtrykspistol
Højtryksslange, 15 m
Strålerør, 550 mm
Integreret HD-slangetromle
Anti-twist system (AVS)
Pressostatkontrol

VI KAN OGSÅ TILBYDE LEASING AF UDSTYRET, PRIS FRA 399,- PR. MDR. V. 36 MDR.