Fimap FM43 Orbital Skuremaskine


Pris: 15.411,00 DKK
(ekskl. moms)

Varenummer: FI107280
Få tilbage på lagerBeskrivelse

ROBUST OG ALSIDIG; en ny løsning til gulvrengøring!

FIMAP FM43 Orbital er en ny type skuremaskinemaskine, der bruger omløbs- og rotationsbevægelsen for at forbedre rengøringsresultaterne betydeligt. Det giver brugerne mulighed for at opnå konsekvente og gode resultater på den halve tid sammenlignet med andre traditionelle skuremasinermaskiner. Velegnet til tunge rengøringsopgaver.  

 

Med Fimap FM43 Orbital opnås der mulighed for reduktions af vand og kemiforbrug på helt op til 50% grundet den orbitale bevægelse. Orbitalbevægelsen giver desuden et mere ensartet og effektivt rengøringsresultat, ligesom vand- og kemiopløsning bliver i maskinens arbejdsområde.

Maskinen er meget brugervenlig, og trods sin høje vægt, er den meget stabil at arbejde med! Netop grundet stabiliteten i maskinen bliver brugeren ikke træt - selv under lange arbejdstider - da den er meget let at manøvrere med. Kan tilmed benyttes af selv ufaglært personale. Fimap FM43 Orbital er derfor også rigtig velegnet til tunge og svære arbejdsopgaver, såsom at fjerne polish og lignende.

Orbitalbevægelsen reducere derudover trykket på skurepads/børste, hvilket gør det muligt at opnå fremragende med mindre energiforbrug.

FImap FM43 Orbital kan med fordel benyttes på mange typer overflader og opgavetyper, som f.eks. Tæpperens, opskuring og polering af linoleum- vinyl- og gummigulve, cement- og betongulve, gulvslibning af trægulve, marmor, skifer med mere. 

FM43 Orbital leveres uden tilbehør - vandtank, rondelholder og børste tilkøbes seperat og afhængig af opgaven. Vi kan tilbyde en samlet pakke med børste, rondelholder og vandtank til kr. 17.495,00.

5 VIGTIGE FORDELE

- Spar rengøringstid

- forbrug af vand og vaskemiddel op til 50%

- Mindre energiforbrug på grund af kredsløbets bevægelse

- Brugervenlig

- Meget robust konstruktion

Book uforpligtenede Demonstration på 7026 2632 idag!

Relaterede varer

Varenummer: FI223118
1.078,00 DKK (ekskl. moms)
Detaljer
Varenummer: FI445005
610,00 DKK (ekskl. moms)
Detaljer
Varenummer: FI441119
710,00 DKK (ekskl. moms)
Detaljer

Det siger kunderne om Axson