SpaceVac ATEX Kit komplet


Kontakt os for et godt tilbud

Varenummer: SPVA4240
På lagerBeskrivelse

SpaceVac Atex kit til højderengøring

Eksplosiv atmosfære kan være forårsaget når brændbare gasser, tåger, dampe eller brændbart støv bliver ophobet i lukkede rum . Hvis der er nok af stoffet , blandet med luft, så er alt det der er behov for, en antændelseskilde til at forårsage en eksplosion . Eksplosioner kan medføre tab af liv og alvorlige skader samt betydelige skader på maskiner og udstyr. Ved at bruge det rigtige udstyr kan risikoen for skader minimeres.

Designet til komplet afledningsevne, kan SpaceVac ATEX systemet anvendes i både M klasse- og ATEX Zone 22 eksplosive støvmiljøer. Dette opnås ved hjælp af børsteløse longlife tændingsfri EC-motorer og en indbygget Flow Sensor og akustisk advarselssignal, der overvåger lufthastigheden i sugeslangen for at sikre, at den ikke går under de minimum 20 m / s jf. ATEX krav.

Fordele

- SpaceVac ATEX systemet betjenes fra jorden, og fjerner behovet for lifte og andet dyrt udstyr, og reducerer sikkerheds- og sundhedsmæssige risici. 

- Rengører effektivt områder på i op til 11m højde, herunder tidligere utilgængelige områder, uden tab i sugestyrke.

- Holdbare, ultra letvægts kulfiberstænger tillader større manøvredygtighed og længere arbejdstid for medarbejderen uden at blive overanstrengt.

- System kan benyttes i trange områder, og kan nemt og hurtig flyttes fra et områder til et andet!

- Lavt støjniveau! Med et støjniveau på kun 60dB,  kan ATEX systemet bruges i områder, hvor andre arbejder uden at forstyrre dem .

SpaceVac ATEX system til højderengøring (beskyttet hele verden under patent) er de eneste systemer af deres art i verden, der er certificeret til brug i eksplosive atmosfærer.

SpaceVac ATEX System indeholder:

1 x ATEX Kulfibertilsutning fast lige 
1 x ATEX Kulfibertilslutning 45G
1 x ATEX Kulfibertilslutning 90G 
1 x ATEX Kulfibertilslutning med 135G 
1 x ATEX Kulfiberstang 80 cm
4 x ATEX Kulfiber forlængerstænger 160cm 
1 x 5” Anti-statisk rund børste
1 x 200mm Anti-statisk børste 
1 x 300mm børstemundstykke med hjul
1 x 50mm x 300mm Anti-statisk fugemundstykke 
1 x 5m x 38mm Anti-statisk slange med 50 mm adapter  
1 x Taske til tilbehør og slanger
1 x Taske til stænger

BEMÆRK STØVSUGER KØBES SEPERAT.

UK, Europa og Internationalt Patenteret 

KONTAKT OS PÅ INFO@AXSON.DK ELLER 70262632 FOR DEMONSTRATION OG PRISER 

Eksempler på ATEX 22 zoner:

Kemisk Industri; Karftværker; Møbel- og træindustri; Farmaceutisk industri, Strøjtemaling m.fl. Se yderligere på insatech´s hjemmeside på dette link http://www.insatech.com/downloads/ATEX_Per_Kragh_TechCare.pdf