TechnoVap Evo 304 - 8 bar


Kontakt os for et godt tilbud

Varenummer: 900100
På lagerBeskrivelse

Evo 304 er en lille et-faset damprenser med 8 bar tryk, 2 tanksystem, og et elektronisk panel, der viser det aktuelle tryk,temperatur, arbejdstid og når maskinen skal afkalkes.

2-tank systemet består af et reservoir til vandpåfyldning, såvel som et separat trykbeholder styret af en elktromagnetisk vandniveausensor, True TTemp sikrer, at vandstanden i kedlen altid er korrekt, som er nødvendigt for en jævn dampstrøm uden unødige afbrydelser. TrueTemp er patenteret.

Den Industrielle kedel er lavet af rustfrit stål med et patenteret varmeelement, der er meget effektivt på trods af det meget kompakte format. Varmeelementet er også udskiftelig. Miljøvenlig rengøring
100% ren Damp er en uovertruffen rengøringsmetode til dybde rengøring. Tecnovap har mange års viden og erfaring i udvikling og fremstilling af damprensere og er specialister på området. Tecnovaps maskiner bruger tør og overophedet damp under tryk. Fordelene er flere; tør damp betyder meget små mængder vand, overophedet damp betyder at høj temperatur (kogepunkt fra 160 ° C) Dampen åbner porerne på overfladen og dermed vil også meget dybt siddende og indgroet snavs bliver løsnet (ikke kun overfladen) og det høje tryk blæser det løsnede snavs væk.
Den høje temperatur på dampen giver ikke kun et synligt rent resultat - Overfladen desinficeres samtidig. mikroorganismer som bakterier og vira samt lus og lopper (selv æggene!) elimineres effektivt.Dampen renser også overflader, hvor traditionel rengøring giver op, såsom til at fjerne tyggegummi.
Damprensning miljøvenlig fordi, det blot bare er normalt postevand, der skal påfyldes maskinen. Ud over miljøfordelen kan de (ofte) allergifremkaldende rengøringsmidler udelades eller i det mindste minimeres.
Tecnovap dampteknologi - optimal dyb rengøring i stedet for bare overflade rengøring.
Damp - 100% ren Nogle af fordelene ved Evo 304 D • 8 bar tryk • Varmt vand til skyldning • Glat - kompakt størrelse og lav vægt • Angiver, hvornår trykbeholderen skal afkalkes