Vælg kategori: Robotgulvvaskemaskiner Fimap Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskiner Cleanfix Gulvvaskemaskiner Taski Gulvvaskemaskiner øvrige Fimap Reservedele og tilbehør Reservedele og tilbehør Nilfisk Gulvvaskemaskiner

Kontakt os for et godt tilbud

Varenummer: ABB
Se produktblad

Gulvvaskemaskiner der løser opgaven...

Vi sælger gulvvaskemaskiner til alle typer gulvrengøring. Vi hjælper dig med at finde den bedste maskine, der hjælper dig med at udføre opgaven! 

Rengøringsmaskiner har styrker og begrænsninger. Vi er åbne om de store og de mindre fordele ved de enkelte maskiner og mærker. For os er det en sport at finde effektive og mere og mere prisbillige maskiner, der matcher dine behov. Den benhårde konkurrence på markedet for rengøringsmaskiner giver bedre og mere effektive maskiner til lavere priser.

Alle producenter med respekt for kunderne har stor fokus på at udvikle maskiner, der leverer rengøring af høj kvalitet og reducerer arbejdstiden til de enkelte opgaver. Nedenfor har vi samlet oplysninger, som er nyttige at kende, når du vælger rengøringsmaskiner: 

Leasing som løsning!

Ønsker du at lease dine nye rengøringsmaskiner fremfor at købe, tilbyder vi fordelagtig leasing i samarbejde med de dygtigste på marked; ligesom vi også tilbyder lejeløsninger på kort og lang basis. Vi tager os af det praktiske, hvis du ønsker det. Leasing er populært og et godt alternativ til at købe. Er du interesseret i at lease en maskine, så tag en snak med os.

Vi kan tilbyde 3 typer løsninger, KØB, LEJE eller LEASING.