Vælg kategori: Maskiner til desinfektion SpaceVac Gulvvaskemaskiner Skure- og polermaskiner Tæpperensere Feje/sugemaskiner Damprensere Tyggegummifjerner Våd- og industristøvsuger Støvsugere Brugte maskiner Højtryks- og hedtvandsrensere

Kontakt os for et godt tilbud

Varenummer: ABB
Se produktblad

Rengøringsmaskiner der løser opgaven

Vi sælger rengøringsmaskiner til alle typer rengøring. For os er det en sport at finde at finde de bedste og billigste rengøringsmaskiner, der hjælper dig med at udføre opgaven på den halve tid.

Alle vore rengøringsmaskiner tester vi selv. Vi anbefaler kun maskiner, vi står inde for. Hos os får du altid en fair vurdering af maskiners fordele og ulemper.

Effektive rengøringsmaskiner engros

Rengøringsmaskiner har styrker og begrænsninger. Vi er åbne om de store og de mindre fordele ved de enkelte maskiner og mærker. For os er det en sport at finde effektive og mere og mere prisbillige maskiner, der matcher dine behov.

Den benhårde konkurrence på markedet for rengøringsmaskiner giver bedre og mere effektive maskiner til lavere priser.

Alle producenter med respekt for kunderne har stor fokus på at udvikle maskiner, der leverer rengøring af høj kvalitet og reducerer arbejdstiden til de enkelte opgaver.

Nedenfor har vi samlet oplysninger, som er nyttig at kende, når du vælger rengøringsmaskiner.

Nye vaner

Nye maskiner udvikles og ændrer tidligere rengøringsvaner.

Du kender situationen: Tagrender skal renses på en ejendom. For at nå tagrenden skal du bruge en stige eller en lift.

Til højderengøring har SpaceVac udviklet en støvsuger, så du kan rense tagrender uden stige og lift. I stedet betjener du på jorden en speciel teleskopstang med videokamera og suger tagrenden ren.

Kriteriet for en god maskine

SpaceVac er et godt eksempel på et produkt, som hjælper dig med at spare tid og penge på en opgave.

For os er dét kriteriet for en god maskine. SpaceVac og mange andre producenter med skarp fokus på innovation og rentabilitet gør det utroligt fascinerende at sælge rengøringsmaskiner.

Vores drivkraft og mission er at finde og sælge gode rengøringsmaskiner, der lever op til kriterier for rentable rengøringsmaskiner.

Det gør vi på fire måder:

Vores kunders viden og erfaring om de enkelte maskiner bruger vi til at blive endnu skarpere til at finde og udvælge produkter, så vi altid sælger de rette maskiner til opgaven.

Tilfredse kunder er forretning

Som købmænd er vi altid klar til en god handel. En god handel for os er:

For os hænger de to ting sammen. Tilfredse kunder er god forretning.

Se: Det siger vores kunder

Seks kendte mærker

Vi sælger de kendte og populære mærker i rengøringsmaskiner engros, og også mindre kendte mærker, der er store i udlandet.

De mest kendte mærker er:

Populære mærker er din garanti for, at produktet er af god kvalitet, og at du altid kan købe ekstra udstyr og reservedele til de kendte rengøringsmaskiner.

Er der fejl eller andre problemer med maskinen, er der hjælp at hente. Det gælder også italienske Fimap, der er godt på vej ind på det danske marked og bestemt værd at kigge nærmere på.

Altid en fair vurdering

Som du nok har gættet, er vi også glade for SpaceVac, Fimap, Ronda, Kärcher, Ghibli og Nilfisk, der er gode og solide mærker. Dem vil vi til en hver tid anbefale, fordi det er driftsikre maskiner med lang, der øger din effektivitet.

Hos os får du altid en fair vurdering af fordele og begrænsninger i forhold til pris, driftsøkonomi, kvalitet og funktionalitet.

Leasing som løsning

Ønsker du at lease dine nye rengøringsmaskiner fremfor at købe, tilbyder vi fordelagtig leasing i samarbejde med de dygtigste på marked.

Vi tager os af det praktiske, hvis du ønsker det.

Leasing er populært og et godt alternativ til at købe. Er du interesseret i at lease en maskine, så tag en snak med os.

Maskiner til alle behov

På webshoppen har vi samlet et udvalg af rengøringsmaskiner, som anvendes til professionel rengøring.

Maskinerne er:

Klik på ovenstående link for flere detaljer.

Reservedele og tilbehør

Til de foreskellige rengøringsmaskiner har vi et stort udvalg af reservedele og tilbehør.

Se mere: Rengøringsmaskiner tilbehør.

Har du ikke handlet hos os før, så kontakt os og bliv positivt overrasket.