Vælg kategori: Rengøringsmidler & Kemi Rekvisitter Rengøringsvogne & tilbehør Personlige værnemidler

Alt til rengøring til lave priser

Vi sælger alt til rengøring til lave priser. Vi fører de kendte og populære mærker og mindre kendte brands, der er på vej op.

Tjek vores priser og udvalg af produkter til rengøring og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Rengøring  – Løsninger for professionelle

Vi sælger artikler og kemikalier, som dagligt anvendes til professionel rengøring. Som kunde får du hos os de bedste produkter på markedet til priser, der er til at betale.

Der er flere fordele ved at handle med os:

Vi sælger kun produkter, vi kan stå inde for. Vi er kendt for vores personlige service og evne til at tænke ud af boksen.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter og løsninger, der sparer dig penge og giver et tilfredsstillende resultat.

Står du med en udfordring indenfor rengøring, som du gerne vil have andre øjne til at se på, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi lever af at levere løsninger til rengøringsbranchen. Har du ikke handlet hos os før, så prøv os. Du bliver positiv overrasket.

Vi har fingeren på pulsen

Det kan være vanskeligt at følge med udviklingen. Det erkender vi. Udviklingen går dog ikke stærkere, end at vi forsat kan have fingeren på pulsen.

Vi er hele tiden på jagt efter nye og bedre produkter til rengøring. For os er det en sport. Vi har god sparring med producenter og leverandører, der er ivrige efter at fortælle om de nye produkter.

Det samme er vore kunder. Vi er de første, der hører, hvis produktet ikke fungerer, som ønsket. Kritikken tager vi alvorlig, og vi handler på den.

Vi har omfattende egen import af produkter, så vi hele tiden kan tilbyde alternativer til de gængse produkter på det danske marked.

Den viden, vi løbende samler om fordele og ulemper ved de enkelte produkter til rengøring, deler vi gerne med dig. Både på vores hjemmeside og ved personlig kontakt.

Rengøring til lave priser

Konkurrencen i rengøringsbranchen er hård. Det er den heldigvis også blandt producenterne, der er tvunget til at være innovative og levere billigere og bedre produkter.

Udbuddet af produkter har aldrig været større end i dag. Vores mission er at hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter til de rigtige priser, så du opnår større effektivitet og økonomiske fordele.

Alle produkter skal i dag leve op til de europæiske og danske normer for miljøbeskyttelse og beskyttelse af dig, der arbejder med produkterne.

Det er en positiv udvikling, som vi alle nyder godt af. Hos Axson Clean Solutions finder du kun produkter til rengøring, der lever op til gældende standarder.

Alt i rengøringsmidler

Kemikalier er uundværlige til rengøring. Uden kemikalier til at løsne kalk og fjerne fedt opnås ikke et tilfredsstillende resultat.

Kemikalier brugt med omhu og med rette dosering hjælper dig med at spare mange penge, og du sparer miljøet for belastning ved ikke at overdrive brugen af kemikalier til rengøring.

Vi sælger rengøringsmidler til daglig rengøring og specialkemikalier til opgaver med et højere sikkerhedsniveau.

Alle kemikalier har et sikkerhedsblad, hvor du kan læse om produktet, og hvordan du beskytter dig mod farlige kemikalier.

Se mere om rengøringsmidler.

Har du specielle ønsker eller spørgsmål om rengøringsmidler og personlige værnemidler, står vi til din disposition.

Masser af nye rengøringsartikler

Artikler eller rekvisitter til rengøring er lige så uundværlige som kemikalier. Et godt redskab giver et bedre resultat.

Du har nok dine favoritter, som vi respekterer. Er du interesseret i at blive udfordret på dine favoritter, så påtager vi os gerne opgaven.

Den teknologiske udvikling har i de senere år frembragt et hav af nye og spændende produkter, der vender op og ned på gamle vaner og afprøvede teknikker.

I dag er de super effektive mikrofiberklude hvermandseje til rengøring. Gode gamle mopper får kamp til stregen af gulvvaskemaskiner, der klarer opgaven bedre på den halve tid.

Tjek vores udvalg af både nye og velkendte rengøringsartikler. Finder du ikke det, du søger, så tag en snak med os.Vi er der for at hjælpe dig.

Se mere om rengøringsartikler.

Beskyt dig med værnemiddel

Personlige værnemidler er et krav, når du arbejder med produkter, der er farlige og sundhedsskadelige. Værnemidler er underlagt skrappe krav, så du trygt kan udføre dit arbejde.

Personlige værnemidler skal være CE-mærket og tilpasset den enkelte. De skal være effektive og komfortable at anvende, uanset hvilken temperatur og opgave, du skal løse.

Har du spørgsmål om personlige værnemidler, så hjælper vi dig med at finde det rigtige udstyr til opgaven.

Vi leverer alt indenfor værnemidler, og finder du ikke det, du søger i udvalget i webshoppen, så kontakt os, og vi hjælper dig videre.

Se mere om personlig værnemiddel.

Rengøringsvogne til alle behov

Rengøringsvogne bruges til transport af redskaber og rengøringsmidler, og de skal være lette at betjene og komme rundt med.

Producenterne har lagt en del timer i udvikling af funktionelle og ergonomiske rengøringsvogne, så du belaster kroppen mindst muligt og sparer på kræfterne, når du skubber vognen fra sted til sted.

Udvalget af vogne til rengøring er stort og varieret. Har du brug for råd og vejledning til køb af rengøringsvogn, hjælper vi dig med at afklare dit behov og vælge den rigtige vogn.

Se mere om rengøringsvogne.

Gode måtter sparer penge

Måtters vigtigste funktion er at forhindre, at snavs under gæsters fodtøj føres ind i en bygning. Gode måtter absorberer store mængder af snavs og sparer masser af tid og penge til rengøring af gulve.

Er måtten af ringe kvalitet eller ikke tilpasset trafikken ind og ud af bygningen, er der kontant afregning. Du har sikker oplevet at gå ind i en butik, hvor måtten må give op overfor regn og sne.

Vil du beskytte dit gulv, anbefaler vi, at du investerer i en måtte af god kvalitet, der kan klare det faktiske antal besøgende gæster.

Gode måtter hjælper dig med at spare penge til rengøring og gulvbehandling. Gode måtter hjælper dig med at reducere risikoen for faldulykke ved at holde gulvet tørt og præsentabel.

Se mere om måtter.

Se også forbrugsvarerrengøringsmaskiner og vinduespolering.