Vælg kategori: SpaceVac Komplette Systemer SpaceVac tilbehørspakker SpaceVac Mundstykker m.m. SpaceVac øvrigt tilbehør SpaceVac Videosystem SpaceVac Støvsugere

SpaceVac højderengøringssystem effektiviserer rengøring af svært tilgængelige steder sammenlignet med traditionelle metoder. Med en rækkevidde på op til hele 16 meter er systemet ideelt til industrilokaler, varehuse, offentlige områder, idrætshaller med mere, men også til rengøring af tagrender og tage udendørs. En helt nyt måde at tænke på, når det gælder rengøring i højden.

Systemet betjenes fra jorden, hvilket eliminerer alle behov for dyre lifte og afpærring. Systemet er desuden sikkert at bruge, man kan helt se bort fra risikoen for faldulykker. Et bredt udvalg i forskellige mundstykker giver en effektiv rengøring af alle typer svært tilgængelige steder som på vægge og loft!

SpaceVac systemer kan også leveres til rengøring ATEX zoner, som i f.eks. mel- og sukkerfabrikker, trævareindustri, medicinalindustri, kraftværker og meget mere. SpaceVac er det eneste system system i verden der certificeret til højderengøring i ATEX 22 Zoner.