Robotter fra Gausium

Overvej en rengøringsrobot til din virksomhed:

  • Økonomiske fordele: Rengøringsrobotter arbejder døgnet rundt, reducerer omkostninger ved at erstatte traditionel rengøring og spare på el.
  • Bedre rengøring: De giver en dybdegående rengøring, fjerner snavs fra alle overflader og bidrager til et sundere arbejdsmiljø.
  • Forøget produktivitet: Medarbejdere kan fokusere på kerneopgaver, og et renere miljø kan tiltrække flere kunder.
  • Sikkerhed: De mindsker risikoen for ulykker ved at navigere sikkert rundt i lokalerne.
  • Automatisering: De sikrer konstante rengøringsstandarder.

 

Derudover reducerer rengøringsrobotter spredningen af bakterier, samt forbedrer luftkvaliteten.

Her har du et overblik over alle vores rengøringsrobotter

Phantas

Kompakt alt-i-en rengøringsrobot til alle gulvtyper

Phantas er skabt specifikt til at gøre rent i mindre og mellemstore virksomheder, institutioner og lignende miljøer. Det er en alsidig og effektiv rengøringsrobot, som kan både støvsuge og vaske gulve på de fleste hårde gulvtyper og tæpper. På grund af dens lille størrelse er Phantas i stand til at bevæge sig fleksibelt og effektivt rundt i trange områder som f.eks. under borde og i smalle gange.

Phantas kan lokalisere sig selv i realtid og navigere dynamiske miljøer uden at fare vild. Den er drevet af deep learning AI-teknologi, som gør det muligt for den at genkende forskellige forhindringer og træffe avancerede beslutninger i forhold til, hvordan den skal agere. For eksempel vil den undgå ledninger i stedet for at køre over dem.

Med Gausium-appen kan du styre Phantas’ gulvrengøring fra enhver placering og på ethvert tidspunkt. Appen tilbyder funktioner som kortredigering, fjernbetjening, planlægning af opgaver og datarapportering.

Phantas er i stand til at rengøre op til 500 m2 i timen, hvilket gør den ideel til brug i en lang række miljøer, herunder virksomheder, kontorer, butikker, hospitaler, skoler, plejehjem, børnehaver og mere.    

Phantas Specifikationer

Længde 540 mm

Bredde 440 mm

Højde 617 mm

Nettovægt 48 kg

Arbejdsbredde ved støvsugning 410 mm

Arbejdsbredde Gulvvask 330 mm

Kapacitet op 500 m²/time

Robotter Phantas

Ecobot Vacuum 40

Støvsugerrobot til tæpper og hårde gulve

Vacuum 40 er en kommerciel støvsugerrobot. Den er designet kompakt og kan bruges på både bløde og hårde gulvtyper. Vacuum 40 er en ideel løsning til bl.a. hoteller med smalle gangarealer og gulvtæpper. Med sidebørster og montering af en microfibermoppe kan Vacuum 40 både støvsuge og feje gulvtæpper samtidig, samt feje og tørre gulve samtidig på hårde gulve.

Vacuum 40 vil gøre rengøringen meget nemmere med minimal brug for menneskelig indblanding. Den registrerer miljøændringer, opdaterer kortet og omdirigerer sig selv i realtid – du behøver ikke at stå ved siden af for at undgå, at den sidder fast. Med den valgfrie opladningsstation kan robotten selv klare opladning. Fjernadgang via Gausium mobilapp’en, giver dig mulighed for at overvåge og styre din rengøringsopgave fra hvor som helst.

Vacuum 40 er lavet af holdbare, nemt genanvendelige materialer. Robotten benytter Lithium-batterier med en lang levetid på 2.000 cyklusser.

Vacuum 40 specifikationer

Længde 790 mm

Bredde 730 mm

Højde 900 mm

Egen vægt 93 kg

Arbejdsbredde 400 mm

Med sidebørster 720 mm

Kapacitet op 1200 m²/time

 
Vacuum 40 Robotter

Ecobot Scrub 50

Effektiv gulvvaskerobot

Ecobot 50 Pro er en revolutionerende robot til gulvvask, der tilbyder en bred vifte af planlægningsmuligheder og tilpasningsmuligheder til forskellige rengøringsbehov. Med f.eks. den banebrydende Auto Spot Cleaning-tilstand kan robotten opdage og fjerne pletter, inden de spreder sig over hele gulvet, hvilket gør rengøringen langt mere effektiv, ved netop kun at rengøre, når det er nødvendigt.

Ecobot 50 Pro gør rengøringen meget lettere med minimal menneskelig indblanding. Den registrerer miljøændringer, opdaterer kortet og omdirigerer sig selv i realtid – så du behøver ikke at holde øje med den hele tiden. Den kan også oplade og påfylde vand automatisk med den valgfri arbejdsstation.

Desuden giver Gausium mobilapp dig mulighed for fjernadgang og overvågning af robottens rengøringsopgave fra hvor som helst.

Ecobot 50 kan rengøre op til 1400 m2 i timen, hvilket gør den ideel til forskellige steder som indkøbscentre, supermarkeder, tog- og busstationer, skoler, idrætshaller, hoteller, hospitaler og meget mere.

Scrub 50 specifikationer

Længde 860 mm

Bredde 700 mm

Højde 1030 mm

Vægt 214 kg

Arbejdsbredde 500 mm

Kapacitet op 1200 m²/time

Ecobot robotter Axson
Robotter fra Ecobot - Axson

Ecobot 75 Scrubber

Flagskibet af vores gulvvaskerobotter til de store arealer

Scrubber 75 er en fremragende industrirengøringsmaskine, der er ideel til store områder med tung rengøring. Med sin høje rengøringseffektivitet på op til 3.000 m²/t og stærke børstetryk, er den særligt velegnet til at håndtere snavs på gulvene i industriområder. Maskinens valsebørster gør det muligt at vaske og feje samtidig, hvilket øger dens rengøringseffektivitet yderligere. Den 270° roterende børstedæk gør det muligt at rengøre selv i snævre hjørner og sikrer maksimal rengøringsdækning.

Scrubber 75 P er en specialdesignet variant af maskinen, der er perfekt til rengøring af parkeringspladser. Maskinen er udstyret med avancerede sensor- og belysningskonfigurationer, som sikrer sikker og effektiv rengøring i det dynamiske miljø, der er typisk for parkeringspladser, hvor der er et stort antal køretøjer, der kører ind og ud. Maskinen har også en pletfjernerfunktion, som effektivt håndterer de genstridige oliepletter, der ofte findes på parkeringspladsernes gulve.

Med dens imponerende rengøringsevne på op til 3000 m2 i timen, er Scrubber 75 en alsidig maskine, der kan anvendes i en lang række industrielle miljøer, herunder indkøbscentre, supermarkeder, tog- og busstationer, parkeringspladser og -huse, fabrikker, logistiklagre og meget mere.

Scrubber 75 pro Specifikationer

Længde 1370 mm

Bredde 962 mm

Højde 1417 mm

Vægt 450 kg

Arbejdsbredde 750 mm

Kapacitet op 3000 m²/time

Ecobot Scrubber 75 pro robotter

Ecobot X1 Delivery

Servering af mad, forplejning til møde lokalet eller som en moderne "Trustybox"......

Delivery X1 er en automatiseret serveringsrobot med en bæreevne på op til 30 kg, som kan betjene flere borde på én gang. Den har en lang drifttid pga  litiumbatterier med stor kapacitet. X1 beregner den mest effektive rute for at spare på energiforbruget. Disse fordele, kombineret med X1’ens overkommelige pris, sikrer hurtig ROI og hjælper med at reducere driftsomkostningerne på kort tid.

Opsætningen af Delivery X1 er pnem, da det ikke kræver scanning af lokalitetsmarkører eller RFID-tags for at navigere. Bakkerne i Delivery X1 Pro er udstyret med vægtsensorer og LED-indikatorlys, der registrerer og signalerer belastningsstatus. Når bakken er tømt af kunden, vil robotten automatisk fortsætte til næste opgave. Med et valgfrit AI-kamera til menneskelig detektion kan X1 Pro proaktivt interagere med mennesker for at hjælpe med at tiltrække mere trafik til din virksomhed.

Navigationsalgoritmerne i Delivery X1 er baseret på en fusion af LiDAR- og 3D-dybdekameraer, som giver miljøopfattelse på et højt niveau og smart undgåelse af forhindringer. Den uafhængige affjedring på samme niveau som i en bil skaber en fremragende støddæmpende effekt for en jævn og stabil leveringsoplevelse af drikkevarer eller flydende retter.

Delivery X1 er ideel til automatiseret servering i en række forskellige virksomheder, herunder restauranter, caféer, hoteller, hospitaler, kontorbygninger, og meget mere.

X1 Delivery Specifikationer

Længde 515 mm

Bredde 523 mm

Højde 1286 mm

Vægt 35 kg

Max vægt pr. bakke 10 kg

Bakke størrelse 400 x 502 mm

Robotter - serveringsrobot
Max Jacobsen - Forside - Axson.dk

Har du spørgsmål eller ønsker en demonstration?

Vores erfarne specialist, Max Jakobsen, er altid parat til at assistere dig med at finde det perfekte
produkt eller besvare spørgsmål omkring enhver form for rengøringsteknologi.

Skriv til Max her eller giv ham et kald på nummer 70 26 26 32

Book en demo

Book Demo Robotter