Nummer 1 indenfor højderengøring

Vil du gerne have det gjort rent i højden uden at bruge en stige, lift eller stillads? Så er SpaceVac det hurtige og sikre valg!

Med SpaceVac’s innovative højderengøringssystem kan du nemt og effektivt rense områder op til 20 meter højde, alt imens du står sikkert på jorden. Det er ideelt til både intern og ekstern rengøring af rør og udstyr i fabrikker, lagre og kommercielle bygninger.

Efter mere end et årtis udvikling og forbedring er SpaceVac’s højkvalitets rengøringsudstyr unikt og overlegent sammenlignet med andre systemer. Det giver dig ro i sindet og en enestående rengøringsydelse på tværs af forskellige brancher og virksomhedsområder.

SpaceVac er verdens førende producent af udstyr til rengøring i højden, herunder støvsugning og inspektion. Vores avancerede teknologi revolutionerer rengøringen af tagrender, højderengøring indendørs og udendørs samt i farlige miljøer.

Vælg SpaceVac, når du ønsker en sikker og effektiv løsning til rengøring i højden!

SpaceVac indendørs system

5 forskellige systemer til indendørsbrug - Stort udvalg af tilbehør

SpaceVac tilbyder en uovertruffen fleksibilitet og ydeevne, hvilket giver en komplet rengøringsløsning, der gør det muligt at rengøre i op til 14 meters højde. Det er hurtigt, sikkert og effektivt, og der er ingen behov for dyre og tidskrævende løsninger som stiger, lifte og stilladser.

LETVÆGTS KULFIBERRØR
Vi bruger letvægts, men alligevel enormt robuste kulfiberrør med en diameter på 38 mm. Alle rør er udstyret med en sikkerhedslåsemekanisme for at sikre total brugersikkerhed under brug. Rørene kan også samles liggende for nemheds skyld.

STORT UDVALG AF TILBEHØR
Vores brede udvalg af specialbørster, værktøjer og tilbehør giver dig også mulighed for at tilpasse rengøringen efter dine behov. Og med vores unikke mulighed for at skabe tilpassede rengøringshoveder, værktøjer og tilbehør kan vi sikre, at du når alle svært tilgængelige steder i din virksomhed og holder den støvfri.

KAMERASÆT
Du kan vælge at tilføje et trådløst kamera og en monitor, der gør det muligt at inspicere og overvåge rengøringen sikkert fra jorden. Med vores nyeste SpaceVac Explorer kamerakit får du helt op til 9 timers driftstid pr. opladning.

SV38/CLASSIC

Vores mest solgte kit består af:

 • 5 Kulfiberrør 1,6 m
 • 1 kulfiberrør 0,8 m
 • 4 kulfiberhoveder
 • 4 forskellige børster
 • 5 meter slange
 • opbevaringstasker
SpaceVac Højderengøring - collage

SpaceVac udendørs System

SpaceVacs udendørs rengøringssystem er designet til at hjælpe med at få rene tagrender, samt rense blokerede riste og nedløbsrør i optil 16 meters højde

SpaceVacs udendørs rengøringssystem er specielt designet til at gøre det nemt og effektivt at rense tagrender, riste og nedløbsrør, selv i højder på op til 16 meter. Med vores solide og pålidelige værktøj kan du rense eksterne facader og fjerne tilstoppede tagrender og nedløbsrør fra jordeniveauet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at vælge det rigtige professionelle udstyr til at holde tagrenderne rene, og derfor er vores team altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores innovative tagrensningsværktøjer.

Med SpaceVacs systemer er rengøring af tagrender og eksterne facader blevet en leg! Du behøver ikke længere at klatre op ad en høj stige for at rengøre tagrenderne. Ved at investere i SpaceVac får du en omkostningseffektiv løsning til at holde dine tagrender rene og forhindre blokeringer, der kan skade din bygning. Vi gør det nemt og sikkert for dig at opretholde regelmæssig vedligeholdelse af tagrenderne. Nu har du ingen undskyldning for ikke at holde dine tagrender rene. Kontakt vores team i dag, og lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige rengøringssystem til dine behov.

SV50-FK

Udendørskit består af:

 • 6 Kulfiberrør  1,6 m
 • 1 kulfiberrør  0,8 m
 • 1 rørbøjning 135gr
 • 4 Mundstykker
 • 7,5 meter slange
 • Opbevaringstasker
SpaceVac Højderengøring external colllage

SpaceVac ATEX System

Industriel rengøringsudstyr til Alex-zoner. Certificeret i overensstemmelse med ATEX-direktivet 2014/34/EU: ISO 80079-36:2016 og ISO 80079-37.

Vores patentansøgte ATEX PRO-system er udviklet specifikt til rengøring i industriel fabriksområder, der er klassificeret som eksplosive atmosfærer (kendt som ATEX). ATEX-udstyret er 100% ledende for at garantere gnistfri drift og give total ro i sindet for industrielle rengøringsmedarbejdere, der benytter udstyret i f.eks. trævarefabrikker.

ATEX-rengøring er et specialiseret område og kræver udstyr, der er specielt designet og fremstillet til at blive brugt i disse miljøer. For at bringe SpaceVac op til standard har vores team redesignet en helt ny patentansøgt ATEX-klar version af det industrielle rengøringssystem: FULDT LEDENDE. En fuldt ledende rørkit har de samme 38 mm diameterstænger, men er lavet af 100% kulstof for at garantere gnistfri antistatisk drift, når det bruges til at rengøre i lukkede industrielle eksplosive atmosfærer.

Vi har et komplet sortiment af specialiserede antistatiske børster, kulfiberhoveder og tilbehør for at give et fleksibelt udvalg af muligheder for industrielle rengøringsoperatører, der arbejder i højden.

Alle vores hoveder og ATEX-værktøjer kan forbindes med hinanden for at skabe brugerdefinerede og skræddersyede konfigurationer til at nå alle vanskelige områder i fabrikker og lagre!

S.A.F.E.R. Alt vores ATEX-udstyr, stænger, hoveder og værktøjer har vores unikke sikkerhedslåsemekanisme for total operatørsikkerhed, hvilket sikrer, at der ikke er nogen risiko for, at dele af systemet falder ned under drift. Husk – Safe, And, Fast, Easy, Release.

SVA38/EX-PRO

Vores Atex kit består af:

 • 5 Kulfiberrør 1,6 m
 • 1 kulfiberrør 0,8 m
 • 4 kulfiberhoveder
 • 4 mundstykker
 • 5 meter slange
 • opbevaringstasker
SpaceVac Højderengøring
Max Jacobsen - Forside - Axson.dk

Har du spørgsmål eller ønsker en demonstration?

Vores erfaren specialist, Max Jakobsen, er altid parat til at assistere dig med at finde det perfekte produkt eller besvare spørgsmål omkring enhver form for rengøringsteknologi.

Skriv til Max her eller giv ham et kald på nummer 70 26 26 32

Et lille udpluk af vores spacevac kunder

Book en demo

Book Demo SpaceVac Højderengøring