Om os - Axson Clean Robotics ApS

Velkommen til Axson Clean Robotics – din pålidelige partner inden for robotbaseret rengøring. Vi er en førende leverandør og officiel dansk distributør af Gausium rengøringsrobotter til en lang række industrier og formål.

Vores produktsortiment omfatter en bred vifte af robotter, der er designet til at gøre rengøring mere effektivt og sikkert.

Fra automatiserede gulvrengøringsrobotter til specialiserede robotter til fødevareindustrien og sundhedssektoren, har vi det perfekte robotudstyr til enhver rengøringsopgave. Vi er desuden leveringsdygtige i et bredt udvalg af manuelle rengøringsmaskiner fra bl.a. Italienske Fimap, Højderengøringsudstyr fra Engelske SpaceVac og et af de mest miljøvenlige rengøringsprodukter på markedet, nemlig Z-Water.

Vi er stolte af at tilbyde en række services, der understøtter vores produkter og sikrer, at du får mest muligt ud af din investering. Vores erfarne team af teknikere og supportmedarbejdere er altid klar til at hjælpe med alt fra installation og træning til vedligeholdelse og reparation.

Vores robotter er ikke kun effektive og pålidelige, de er også designet med fokus på sikkerhed og miljøvenlighed. Ved at anvende robotteknologi kan du reducere risikoen for skader og infektioner, mens du samtidig sparer tid og ressourcer.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores robotter og andre services kan hjælpe med at gøre din rengøringsproces mere effektiv og sikker. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

Mød vores medarbejdere

Med mere end 50 års samlet erfaring fra rengøringsbranchen, er du altid i trygge hænder hos en af vores dygtige medarbejdere. Hvad enten du er på udkig efter en ny maskine, ønsker at vide mere om et af vores produkter eller blot har brug for et godt råd eller vejledning omkring rengøringsmaskiner eller produkter; så er du velkommen til at kontakte os direkte herunder.
Max Jacobsen - Forside - Axson.dk

Max Jakobsen

CEO og Ejer

Bobler robotter

Michael R. Nielsen

Salgskonsulent

Bobler robotter

Merete Bager

Salgskonsulent

Max Jacobsen - Forside - Axson.dk

Max Jakobsen

CEO og Ejer

Max Jacobsen - Forside - Axson.dk

Har du spørgsmål eller ønsker en demonstration?

Vores erfarne specialist, Max Jakobsen, er altid parat til at assistere dig med at finde det perfekte
produkt eller besvare spørgsmål omkring enhver form for rengøringsteknologi.

Skriv til Max her eller giv ham et kald på nummer 70 26 26 32