Lugtkontrol i 3 dimensioner!

Airx Laboratories har en helt anderledes tilgang til lugtkontrol og fjernelse af dårlige lugte.

I stedet for et universalprodukt tror vi på at opdele lugtkontrol i 3 dimensioner; luftbåren, overflade og underoverflade.

Ved at adskille vores løsninger i 3 forskellige dimensioner er vi i stand til at tilbyde målrettede, skræddersyede løsninger, der fuldstændigt eliminerer dit lugtproblem.

LUFTBÅREN LUGTKONTROL FULDT UD AT FJERNE OG LØSE DINE LUGTPROBLEMER Airx Laboratories tager en helt anderledes tilgang til fjernelse af luftbårne malodorer. De fleste luftdeodoranter på markedet i dag maskerer eller fjerner midlertidigt problemet. Med malodor stadig i stand til at komme tilbage kan det føre til høje omkostninger over en lang periode. Dårlige lugte kan komme fra alle mulige forskellige kilder, og hver enkelt kræver en specifik løsning, for at malodoren kan fjernes fuldstændigt. “Universal” lugtkontrolprodukter vil kun give en midlertidig løsning og koste dig endnu mere. 

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER MOD LUGT Ældre former for lugtkontrol dækker simpelthen malodoren, mens teknologien i Airx-produkterne virker for at fjerne den fuldstændigt. Airx Laboratories specielt formulerede og designede luftbårne lugtkontrolprodukter, kombineret med vores patenterede Aircide-teknologi, eliminerer problemet fuldstændigt. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til luftbåren lugtkontrol til dine specifikke behov for at passe til ethvert miljø fra husholdningen til industriel skala.

EKSTREME LUFTBÅREN LUGT I nogle tilfælde, hvor volumenet af lugte er så stort, såsom en svinesti, et kloakanlæg eller industrielle situationer, er det ikke økonomisk at behandle kilden til disse lugte. Det eneste alternativ er at udskille Airicide® lugtmodvirkende stof i luften for at vedhæfte sig til de dårlige lugtmolekyler og ændre deres form, så de ikke længere opfattes som dårlige lugte.

GENNEMSNITLIGE LUFTBÅREN LUGT I de fleste tilfælde kan luftbårne lugte og deres årsager håndteres lokalt. Det tager simpelthen at sprøjte det i luften eller på en blød overflade, der indeholder den luftbårne lugt. Airx har et produkt til alle tilfælde af luftbåren lugtkontrol. Du kan endda tilføje produkter som RX60 til din rengøringsmiddel for at tilføje lugtkontrol til dit rengøringsløsning!

AirX 66 Bio-Enzym til nedbrydning af dårligt lugt

AIRX66 enzymer opløser lugt fra urin, afføring, sygdom osv.

• Fjerner organiske pletter og lugte fra tæpper og stoffer.

• Sikkert at håndtere, sikkert på det det kommer i kontakt med og for miljøet.

RX66 Lugtfjerner
Max Jacobsen - Forside - Axson.dk

Har du spørgsmål?

Vores ekspert, Max Jakobsen, står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt, eller besvare spørgsmål om alt inden for rengøringsteknologi.