Om os

Axson er et handelsfirma, der har specialiseret sig i salg at kvalitets produkter og maskiner til rengøringsbranchen. Vi sælger de mest kendte og populære mærker. Vi sælger også mindre kendte mærker, som vi kan se en fremtid i. Hos Axson gør du altid en god handel. Kender du os ikke, så kontakt os. Du bliver positivt overrasket.

 

Vores mission

Vores mission er, at gøre det nemt og lønsomt for dig at købe produkter, udstyr og maskiner til rengøring. For os er det en sport at finde gode produkter til lave priser, som kommer dig til gavn. Vi har et indgående kendskab til rengøring, som vi bruger i vores kundeservice. Hos Axson får du altid en fair vurdering af fordele og begrænsninger ved de enkelte produkter. Vi lytter til vore kunder, der giver os værdifuld information, som vi bruger til at blive endnu skarpere til at finde gode produkter til fornuftige priser.

 

Axson har rødder i rengøringsbranchen

Vi har dybe rødder i rengøringsbranchen. Vi begyndte i 1968 som et rengøringsfirma. 17 år senere tog vi springet og blev et handelsfirma. Ved siden af rengøringen begyndte vi at forhandle rengøringsprodukter, hvilket vi gjorde godt. I begyndelsen af 1980’er udgjorde handel med rengøringsartikler hovedparten af omsætningen. I 1985 gjorde vi alvor af en drøm om at bruge alle kræfterne på det, vi er bedst til. Vores kunder sætter pris på vores dybe rødder i rengøringsbranchen. Vi har fingeren på pulsen og bruges flittigt som sparringspartner af vores kunder.

 

Vores værdier

Vores værdier er præget af vores rødder i rengøringsbranchen og en næse for en god handel. Det skal kunne betale sig at handle hos Axson.

Vores kunder sætter pris på vores:

Personlig betjening
Nærværende service
Fair vurderinger
Klare anbefalinger
Problemløsende holdning
Hurtig levering
Gode humør

Værdier er for os, det vi gør. Axson er til for at gøre det nemt og lønsomt for dig at drive forretning i rengøringsbranchen, hvor der stilles høje krav til kvalitet og effektivitet.

 

Effektivitet og grøn profil

De stigende krav til effektivitet og bæredygtighed er i skarp fokus hos vores kunder og hos os. Vi er derfor leveringsdygtige i maskiner og produkter, der lever op til krav om høj effektivitet og hensyn til miljø og medarbejdernes sundhed. Hos Axson finder du markedets bedste og billigste produkter og maskiner, der lever op til gældende lov og standarder. Finder du et af vores produkter billigere et andet sted så kontakt os, og vi finder en løsning. Hos Axson går du ikke forgæves.

 

Landsdækkende service

Vi er landsdækkende med hovedkontor i Kastrup samt salgskontor i Århus. Vores effektive lager i Frederikshavn sender hver eneste dag biler afsted med varer til kunder i hele landet, og leveringssikkerhed er et af nøgleordene for vores forretning, til gavn for vores kunder.

April 2020
Max Jakobsen, Direktør