Vælg kategori: Feje/sugerobotter Gulvvaskerobotter Tilbehør robotter

Intelligent rengøring med verdens førende rengøringsrobotter

Med rengøringsrobotter fra Guassian Robotics får du en banebrydende teknologi, der er nem at anvende. Teknologi der gør det nemt for brugeren at betjene robotten uden intensiv forudgående træning. Robotterne er lette at igangsætte, alt foregår direkte på robotten. Mapping, opsætning og ændring af rengøringsopgaver foretages ligeledes direkte på robotten. Faktisk kan man mappe og planlægge rengøringsopgaver på op til 3000 m2 - på kun 1 time (afhængig af kompleksiteten)

Naturlig navigering

Ecobot fungerer i selv komlicerede omgivelser så som supermarkeder, skoler m.v. Og sikkerhed er selvfølgelig første prioritet, og derfor har ecobot state-of-the-art AI genkendelsesteknologi der kan registere både bevægelig eog stationære forhindringer.

Fleksibel Opgave kombination

Ecobot benytter sig af flere metoder til beregning af rute/opgaver: Teach and follow, Sketch og Real-time autocover. Rengøringsopgaver kan kombineres ubegrænset og ruter beregnes for opnåelse af det optimale resusltat i komplicerede miljøer.

Online management

Med robotterne gra Gaussian Robotics får du også daglige rapporter med statistikker over dagens rengøringsopgaver, rapoort over hvad der er rengjort, status på børster, sugegummi og filtre. Robotten kan ligeledes "fjernbetjenes" fra din smartphone via Guassian Appen, hvor du også kan se hvornår robotten starter næste opgave, eller blot igangsætte en opgave.

Fuld automatisk drift med arbejdsstation

Med Gaussains robotter får fuld fleksibitet og maksimal drift, da robotterne selv kan køre i arbejdsstationen og lader op automatisk, ligesom gulvvaskerbotterne også selv påfylder vand og tømmer snavset vand. Skulle robotten løbe tør for vand undervejs i en opgave, kører robotten selv til arbejdsstationen, påfylder rent vand igen, kører tilbage til udgangspunktet hvor den løb tør, og fortsætter sin opgave.

En maskine til alle opgaver

Med Gaussian får du et fleksibelt program af maskiner, fra Ecobot 40 som er en ren støvsuge/fejemaskine til tæpper og hårde gulve. Ecobot 50 er pt den mindste model i serien af gulvvaskerobotter og fås i flere forskellige verisoner afhængigt af opgaven. Ecobot 50 er velegnet til skoler, haller, supermarkeder, kontormiljøer og meget mere. Ecobot 75 er flagskibet og kører helt op til 5 timer på en opladning og kan dække store arealer som f.eks. lufthavne, shooppingcentre m.m. Ecobot 111 er en større fejemaskine til lagerhaller m.v.

Kontakt os endelig på telefon 70262632 hvis du vil vide mere om vores rengøringsbotter og hvad de kan gøre for dig, for at optimere din rengøring!